Over ons

Mark & Emine

Emine & Mark

Wij zijn een getrouwd stel en vormen samen een fotografie en film team. Samen hebben we over de hele wereld gewerkt voor evenementen en magazines om verhalen te vertellen met onze foto’s.

We hebben elkaar in 2005 leren kennen en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Ons halve leven zijn we al bij elkaar en dat maakt de manier van werken echt uniek. We zijn erg op elkaar ingespeeld met ieder een eigen visie en stijl die elkaar perfect versterken.

Als we niet bezig zijn met fotografie dan genieten we van elkaar, vrienden of familie. Plannen we een reis of we zijn aan het reizen. De reizen die we doen heeft altijd grote invloed op de manier hoe we fotografie benaderen. Het zien van nieuwe culturen, natuur en mensen is voor ons altijd een grote inspiratiebron.

Omdat we altijd samenwerken weten we wanneer we waar moeten staan voor dat perfecte plaatje. Je familie of vrienden die lachen, dansen of misschien zelfs een traan van geluk. Al deze momenten wil je terugzien op je foto’s. U hoeft alleen maar te genieten, wij zorgen voor de rest.

We kunnen niet wachten om jullie beter te leren kennen!

Mark

Hee! Leuk dat je er bent.

Waar ik altijd een enorme obsessie mee heb gehad zijn mooie dingen. En dan bedoel ik niet mooie dingen zoals een mooi horloge maar meer een bepaalde lichtinval in het bos, vlak voor zonsopkomst zien hoe de horizon langzaam verlicht of de kleuren van een knalroze hemel na het ondergaan van de zon, dat soort dingen!

Op jonge leeftijd had ik dan ook altijd een videocamera bij me en hiermee gingen we dan allerlei dingen filmen. Uiteraard met het nodige kattenkwaad. Haha!

Jaren later heeft een combinatie van liefde voor muziek en fotografie ervoor gezorgd dat ik me snel ontwikkelde in de fotografie. Ik kreeg steeds grotere aanvragen en ik ging mij ook ontwikkelen in andere vormen van fotografie. Zoals foodfotografie, portretfotografie en bruiloften. Bruiloften hebben voor mij wel een speciale betekenis gekregen omdat hier alle vaardigheden die ik in de jaren heb ontwikkeld in terugkomen.

0930 1912 Mark Richter 6487
0930 2005 Mark Richter 6386

Emine

Hi,

Welkom en leuk dat je hier bent en tijd neemt om mij te leren kennen.

Mijn naam is Emine. Ik heb een onstopbare nieuwsgierigheid in bijna alles. Als kleine krullenbol maakte ik de straten onveilig met de buurjongens en meisjes. Ik was altijd actief, creatief, energiek en blij. Van voetballen tot belletje trekken tot een hutje bouwen om in het donker spannende verhalen te vertellen. We gingen op pad om allerlei soorten dieren te vangen, tekenen, schilderen en fotograferen. Zie je het al voor je? Haha!

Het is soms vermoeiend om zo druk te zijn, om alles te willen doen en te bedenken, maar dat is de bron van mijn inspiratie.

Wat als? Waarom niet? Deze zoektocht is mijn basis voor creativiteit: herdefiniëren van wat anderen denken dat normaal of gewoon is. Alles kan, mag en is goed. In alles wat ik doe blijf ik dichtbij mezelf.

Mijn emoties komen vanuit een diepe bron. Het gaat over menselijke expressie.

Ik heb prikkels nodig om mijn ziel te voeden en dat doe ik graag door met mijn partner te reizen. Wat ik erg leuk vind is de natuur, heldere lucht, zon, zingende vogels, drukte op weg, mensen, straten, regengeluiden en ga zo maar door. Heerlijk!

Met fotografie ontdekte ik dat ik mijn expressie kon overbrengen en delen.

Ik kreeg verschillende opdrachten in de evenementenbranche waarin ik ontdekte dat ik door mijn oog voor detail altijd het juiste gevoel en emotie weet vast te leggen en over te brengen.

Douglas

Hey! Ik ben Douglas.

Ik heb een passie voor het vastleggen van emoties in bewegend beeld en voor bijzondere verhalen van mensen. Als kleine jongen fietste ik elke week naar de videotheek om te kijken welke nieuwe films waren uitgekomen. Ik kon uren doorbrengen met het bekijken van de artwork en het lezen van de synopsis van de film. Zag dag er vet uit dan racete ik naar huis om mijn ouders over te halen de film te bekijken. In mijn films probeer ik deze gouden combi te verwezenlijken, mooie beelden (de artwork) combineren met een goed verhaal (de synopsis) zodat jullie de film enthousiast willen delen met iedereen.

Door de jaren heen heb ik ruimschoots mijn sporen verdiend met het maken van korte films, documentaires, bedrijfsfilms én het filmen van bruiloften. Achter de camera voel ik mij als een vis in het water.

In de hectiek van een spectaculaire dag als jullie bruiloft ben ik het oog van de orkaan. Van nature ben ik de rust zelve, ongeacht hoe hectisch de situatie, ik leg het altijd mooi vast.

Samen met Emine en Mark maak ik van jullie bijzondere dag een mooie en tastbare herinnering. Emotionele momenten afgewisseld met sfeervolle filmische beelden, vol kleur en contrast, hiermee maken wij een unieke trouwfilm waar jullie de rest van jullie leven van kunnen genieten. De trotse blik van je vader, een traan van moeder, hoe spannend je het vindt in de ochtend, de euforie na de ceremonie… al deze bijzondere momenten die jullie dag uniek en onvergetelijk maken, die leg ik graag met mijn camera vast.

MG 1092